Beskriv kortfattat hur ni planerade / organiserade arbetet?
Vi delade upp arbetet genom att vi började med att koka upp pasta vatten, under tiden så blandade vi alla ingredienser till falafeln. Sedan hjälptes vi åt med tomatsåsen. Vi hade kunnat ha dela upp arbetsområdena mer tydligt så att vi alltid gjorde något.
Vilka matlagningsmetoder använde ni? Beskriv kortfattat hur ni utförde dem Stekte, fräste, kokade, wokade, sjöd, brynt,
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
-
Utvärdering pasta carbonara Hur är måltiden om man tar hänsyn till hälsa, ekonomi och miljö? Hälsa: I denna maträtten så finns protein ...
-
Hemkunskaps praktiskt prov. Grekiska biffar med potatis och paprika i ugn. Vad gick bra? Motivera. Jag tyckte perso...
-
Maträtt: Kycklingbröstfilé med potatissallad, vattenmelonssallad och vitlöksdressing/sås. -Vad gick bra? Motivera. Överlag gick al...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar