Vad gick bra?
Vi tycker att samarbetet i gruppen funderade väldigt bra. Vi delade upp uppgifterna jämt så att båda fick göra lika mycket. Slutresultatet blev av skinksåsen blev god med bra smak. Risotton blev också bra och vi balanserade smakerna väldigt bra. Vi använde dessutom tiden väl och gjorde efter receptet så vi blev väldigt nöjda med resultatet.
Vad kunde gått bättre?
Vi hade kunnat koka risotton på lite högre värme så att den hade blivit lite mjukare.
Vad har ni lärt er?
Vi har båda lärt oss att göra risotto vilket ingen av oss gjort innan. Gustav lärde sig att koka ris vilket han aldrig gjort innan och Emelina lärde sig att när vattnet kokat bort när riset färdigt.
Grupp: Gustav och Emelina 8A
torsdag 7 september 2017
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
-
Utvärdering pasta carbonara Hur är måltiden om man tar hänsyn till hälsa, ekonomi och miljö? Hälsa: I denna maträtten så finns protein ...
-
Hemkunskaps praktiskt prov. Grekiska biffar med potatis och paprika i ugn. Vad gick bra? Motivera. Jag tyckte perso...
-
Maträtt: Kycklingbröstfilé med potatissallad, vattenmelonssallad och vitlöksdressing/sås. -Vad gick bra? Motivera. Överlag gick al...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar